• Smakgaranti
  • 2-4 dagars leverans
  • Frakt endast 29:-
  • Frakt endast 29:- | Gratis över 299:-

Råd och vägledning? 040-692 84 70

Beställ innan 13:0000:00

Vi skickar om

00: 00: 00

så skickar vi idag

Policy för behandling av personuppgifter

Direct marketing

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller SMS, mottar du information löpande via den e-postadress eller det telefonnummer som du angav. Innehållet är information om Bodylab, de produkter vi säljer, relevanta erbjudanden, artiklar, nyheter m.m. Du mottar endast nyhetsbrev eller SMS om du uttryckligen har anmält dig – t.ex. i samband med att du deltog i en tävling eller vid köp av varor på Bodylab.se, där du vid beställning uppmanas att anmäla dig.

Om du inte längre önskar att motta nyhetsbrev eller SMS kan du avregistrera dig via nyhetsbrevet du fick, SMS eller genom att skriva till kundservice@bodylab.se.

Cookies

En cookie är en benämning på händelsen att en användares beteende på en webbplats registreras hos användaren själv (på användares hårddisk). På så sätt vet servern (t.ex. en webbplats) under användarens nästa besök, vem användaren är.

Det lagras inte känsliga uppgifter i en cookie, utan bara uppgifter om användarens beteende på en webbplats, som t.ex. besökta sidor eller produkter som du lagt i kundkorgen.

En cookie lagras på användarens hårddisk tillsammans med cachade filer. En cookie är därmed en textfil som skickas till din browser från en webbserver och lagras på din dators hårddisk. Du kan ställa in din browser så att den informerar dig när du tar emot cookies eller så kan du välja att helt stänga av cookies.

På Bodylab.se används cookies med syftet att optimera webbsidan och dess funktionalitet – däribland för att skapa en ökad användarvänlighet.

Du kan radera dessa cookies via din browser. Metoden beror på vilken webbläsare du använder – se mer i hjälpmenyn på din webbläsare.

Dina personuppgifter ligger på säkra nätverk och kan endast läsas av ett fåtal medarbetare med särskilda behörigheter. När du handlar hos oss, genomförs det på en säker server. Alla känsliga uppgifter skickas via Secure Socket Layer-teknologi (SSL) och lagra säkert i vår databas. Du kan när som helst be om att raderas från mejllistor eller att helt raderas från vår databas. Personuppgifter lagras tills vi meddelas om att du önskar att få dem raderade. Du kan när som helst be om att få veta vilken information vi ha lagrat om dig och du kan dra tillbaka ditt samtycke enligt dataskyddsförordningen.

Loggstatistik

Loggstatistik används på Bodylab.se och innebär att ett statistiksystem samlar information som kan ge en statistisk bild av hur många besökare en webbplats har haft, var de kommer ifrån och på vilken del av webbplatsen de rör sig m.m.

På Bodylab.se används loggstatistik med syftet att optimera webbsidan och dess funktionalitet. Dessutom kopplas uppgifterna i loggstatistiken till de kunder och användare som besöker webbplatsen om användaren anger namn, adress och andra uppgifter i samband med ett köp på webbplatsen, skapande av en användarprofil eller anmälan till nyhetsbrev.

Loggstatistiken används dessutom för:

Personalisering av marknadsföring för användaren för att skapa ökad användarvänlighet.

För att du ska kunna ingå ett avtal med oss via webbsidan måste du registrera dig med följande personuppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Personuppgifterna registreras hos Bodylab.se och lagras i 6 år enligt bokföringslagen. Därefter raderas dem.

Vi genomför registreringen av dina personuppgifter med syftet att kunna leverera varan till dig, behandla reklamationer samt kunna utföra en eventuell återkallning av en produkt. När vi samlar in personuppgifter via våra webbplats ser vi till att det alltid sker genom att be om ditt uttryckliga samtycke så att du informeras om precis vilka uppgifter som samlas in och varför.

Dataansvarig och övriga uppgifter om registrering av personuppgifter

Den dataansvarige är Bodylab Genvägen 1, 231 62 Trelleborg och frågor kan skickas till vår kundservice på kundservice@bodylab.se eller per telefon: 040-692 84 70.

Följande grupper av medarbetare har tillgång till de registrerade uppgifterna:

  • Ledningen.
  • Anförtrodda medarbetare på Bodylab som expedierar beställningar och arbetar med statistik och marknadsföring.
  • Anförtrodda medarbetare hos leverantörer som har ett databehandlingsavtal med Bodylab och som arbetar med statistik och marknadsföring.

Övriga uppgifter om behandling av personuppgifter från Bodylab

  • Vi överför kunduppgifter krypterat.
  • Vi registrerar inga känsliga personuppgifter.
  • Vi utväxlar personuppgifter med transportörer för att kunna expediera din beställning.
  • Vi lagrar inga kunduppgifter krypterade.
  • För att ge en bättre kundupplevelse och rikta vår marknadsföring ger vi ut uppgifter till Addwish, Criteo, QuantCast, Facebook och Google Analytics.

Som registrerad hos Bodylab har du alltid rätt att dra tillbaka ditt samtycke till registreringen och du har rätt till insikt i vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Dessa rättigheter har du enligt dataskyddsförordningen och du kan höra av dig till Bodylab via e-post: kundservice@bodylab.se.

Vi samarbetar dessutom med en rad andra företag som lagrar och behandlar uppgifter. Företagen behandlar uteslutande uppgifter å våra vägnar och använder dem inte till egna syften.

Vi samarbetar endast med uppgiftsbehandlare inom EU eller i länder som kan ge dina uppgifter tillräckligt skydd.

Bodylab.se ägs av Bodylab ApS.

Facebook

12.100+

Instagram

4.000 +

Kontakt



  • bodylab.se
  • bodylab.dk
  • bodylab.fi
  • bodylab.no

Bodylab och våra partner använder cookies för att ge dig den bästa personliga upplevelsen på vår webbplats, samt för annonser och analyser.